Yivi
Hoe herstel ik mijn Ivido toegangsbewijs?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Stap 1: Haal een inlogcode op.

Ga naar app.ivido.nl.
Klik op 'Inloggen met de YIVI app'.

Klik daarna op ‘Inlogcode opnieuw ophalen’.

Vul het e-mailadres in waarop jouw Ivido account staat en klik op Opvragen.

Je ontvangt nu een e-mail met een code. Vul deze code in en klik op Controleren.

Stap 2: Haal een nieuw toegangsbewijs op.

Als de code goed is krijg je een scherm met een QR code te zien. Scan de QR code met de YIVI app.

Je krijgt nu een Koppelcode in je YIVI app te zien. Vul deze code in.

Stap 3 (optioneel): Geef je gegevens door aan Ivido.

YIVI vraagt of je je persoonsgegevens wilt doorgeven aan Ivido.

Klik op Ja om je gegevens door te geven aan Ivido.

Zie je deze stap niet? Dan is er niets aan de hand. Je kunt gewoon verder naar de volgende stap.

Stap 4: Voeg je nieuwe toegangsbewijs toe.

YIVI vraagt of je je Ivido kaartje wilt toevoegen. Klik op Gegevens toevoegen.

Je kaartje staat nu in de YIVI app. Klik op Naar inloggen en log in.