Registreren bij Ivido
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Tip: Gebruik Google Chrome, Firefox, of Safari als webbrowser.

Stap 1:

Ga naar app.ivido.nl en klik op 'Account maken'.

Stap 2:

• Vul je e-mailadres in en bedenk een wachtwoord.

• Ga akkoord met de algemene voorwaarden en privacy verklaring en klik op 'Verder'.

Stap 3:

Vul de gegevens in en klik op 'Verder'.

Stap 4:

Je ontvangt een SMS met een code. Vul deze in en klik op ‘Afronden’.

Krijg je geen SMS? Klik dan op ‘Ik heb geen SMS gehad’.

Stap 5:

Ga naar je e-mail inbox en open de e-mail ‘Bevestig e-mailadres’.

Klik op de knop in die e-mail en je account is nu klaar. De link is 60 minuten geldig.

Het is belangrijk dat je e-mailadres klopt, omdat je dat nodig hebt als je je wachtwoord bent vergeten.

Krijg je na even wachten geen e-mail en zit de e-mail ook niet in je spam of ongewenste map? Klik dan op ‘Ik heb geen e-mail gehad’ en verstuur de e-mail opnieuw.

Komt de e-mail dan nog steeds niet binnen? Klik dan op ‘Ik wil hulp’ en geef aan op welk e-mailadres jij jouw mail zou moeten krijgen. Dan zal de helpdesk je verder helpen.