Handleidingen voor registreren
Inloggen met de YIVI app (voorheen IRMA app) omzetten naar inloggen met wachtwoord
Inloggen met de YIVI app (voorheen IRMA app) omzetten naar inloggen met wachtwoord
Jean-Luc Diepeveen avatar
Geschreven door Jean-Luc Diepeveen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

We hebben de manier van inloggen veranderd. Je kunt nu met je e-mailadres en een wachtwoord inloggen.

Had je voor 1 februari 2022 een account? Dan gebruikte je de YIVI app om in te loggen. Lees dan hier hoe je een wachtwoord instelt.

Stap 1:

Ga naar app.ivido.nl en log in met de YIVI app.

Heb je geen inlogkaartje meer in de YIVI app staan? Zet dan eerst een nieuw inlogkaartje in de YIVI app. Hoe je dat doet lees je hier.

Stap 2:

Als je bent ingelogd krijg je de vraag of je een wachtwoord wilt instellen.

Klik op ‘Nu instellen’.

Stap 3:

- Controleer je e-mailadres.

- Bedenk een wachtwoord wat je gaat gebruiken om mee in te loggen.

- Klik op ‘Verder’.

Stap 4:

- Controleer je gegevens. Als ze niet kloppen, kun je ze wijzigen.

- Klik op ‘Verder’.

Stap 5:

Je ontvangt een SMS met een code. Vul deze in en klik op ‘Afronden’.

Krijg je geen SMS? Klik dan op ‘Ik heb geen SMS gehad’.

Stap 6:

Ga naar je e-mail inbox en open de e-mail ‘Bevestig je e-mailadres’.

Klik op de knop in je e-mail of voer de code in bij ivido en je account is nu klaar.

Het is belangrijk dat je e-mailadres klopt, omdat je dat nodig hebt als je je wachtwoord bent vergeten.

Krijg je na even wachten geen e-mail en zit de e-mail ook niet in je spam?
Klik dan op ‘Ik heb geen e-mail gehad’ en verstuur de e-mail opnieuw.

Komt de e-mail dan nog steeds niet binnen?
Klik dan op ‘Ik wil hulp’ en geef aan op welk e-mailadres jij jouw mail zou moeten krijgen. Dan zal de helpdesk je verder helpen.

Heb je dit allemaal gedaan?
Dan kun je de volgende keer inloggen met je e-mailadres en wachtwoord.