Programma's
informatie over programma's
Oude IPH vragenlijsten in Ivido zetten
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Heb je van IPH informatie gehad dat je jouw oude vragenlijsten in de omgeving van Ivido kunt terugkijken? Volg deze stappen om de oude vragenlijsten in Ivido te zetten.

1. Ga naar Ivido via onderstaande knop.

Maak een account aan, of log in als je al een account hebt.

Hulp nodig bij het aanmaken van het account? Bekijk de handleiding.

2. Als je in Ivido bent, klik op de knop 'Apps'.
ā€‹

3. Klik op dan 'Positieve gezondheid'.

4. Je krijgt een pop-up, en vul het e-mailadres in waarop je de e-mail van IPH hebt ontvangen. Klik dan op 'Vragenlijsten ophalen'.

5. Op dat e-mailadres krijg je een e-mail van IPH met een code. Vul die code in Ivido in, in de pop-up en ga verder.

Jouw oude vragenlijsten zitten nu in Ivido.

Je kunt via het selectie menu kiezen welk invulmoment jij in het spinnenweb wilt zien.