Yivi
Wat moet ik doen als ik een nieuwe telefoon heb?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Logde je eerder in met de YIVI app (voorheen IRMA app) bij Ivido en heb je nog geen SMS controle ingesteld?

Je kunt de YIVI app helaas niet overzetten naar een nieuwe telefoon. Je kunt de YIVI-app wel instellen op je nieuwe telefoon. Zo kun je gewoon weer inloggen op Ivido.

Stap 1:

• Installeer de YIVI app op je telefoon. Je vindt de YIVI app in de Playstore (Android) of Appstore (Apple) op je telefoon.

• Volg de stappen in de YIVI app om bij YIVI een nieuw account te maken.

Stap 2:

Zet een nieuw inlogkaartje in de YIVI app.

Hoe je dat doet lees je hier.