Account instellingen
Instellingen aanpassen
Hoe kan ik mijn Ivido account opheffen?

Informatie over opzeggen of afmelden bij Ivido.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt je Ivido account zelf verwijderen op je profielpagina. Klik rechtsonder op 'Verwijder mijn account'.

Als je je account verwijdert, worden alle gegevens verwijderd en kun je niet meer inloggen op je account. Zorg ervoor dat je je gezondheidsgegevens ergens anders hebt opgeslagen als je er nog toegang toe wilt hebben.

Je ontvangt een 6-cijferige verificatiecode via e-mail om je verzoek tot verwijdering te bevestigen. Klik op 'Verder'.

Klik op 'Verwijder' om de account verwijdering te bevestigen. Je wordt automatisch uitgelogd.

Let op: Als je een lopende behandelrelatie hebt, zoals vragenlijsten die je invult voor je zorgverlener, wordt je zorgverlener op de hoogte gebracht van je verzoek om je account te verwijderen, zodat de zorgverlener de tijd heeft om de gegevens aan zijn/haar kant goed op te slaan.

Wat ook kan je account opheffen door een mail te sturen naar info@ivido.nl waarin je het e-mailadres vermeldt waarmee je geregistreerd staat in Ivido. De helpdesk helpt je graag verder.

Uit veiligheidsoverwegingen is het van belang dat je de mail verstuurt vanaf het adres dat je gebruikt voor je Ivido account.

Wij zullen vervolgens jouw account verwijderen en laten je per email weten wanneer dit gebeurd is op het door jou opgegeven e-mail adres.