Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ga naar app.ivido.nl en klik op 'Ik weet mijn wachtwoord niet'.

Vul het e-mailadres in waar jouw account op staat.

Je krijgt dan een SMS om te bevestigen dat jij je wachtwoord mag veranderen.

Vul de code in die je via SMS krijgt en ga verder.

Zie je deze stap niet? Dan heb je eerder je telefoonnummer bevestigt en hierbij aangegeven ‘onthoud dit apparaat’

Je krijgt dan een e-mail met een link waarmee je je wachtwoord kunt veranderen.

Krijg je geen SMS?

• Gebruikte je eerder de YIVI app om in te loggen en heb je nog geen wachtwoord en SMS controle ingesteld? Log dan eerst nog een keer in met de YIVI app om daarna een wachtwoord en SMS controle in te stellen. Bekijk hier meer uitleg hoe je dat doet.
    Let op: Eerder was YIVI 'de IRMA app'.

• Heb je een account bij Ivido gemaakt via Mijngezondheid.net? Log dan weer in via mijngezondheid.net en ga naar Ivido via 'mijn koppelingen'. Op dit moment is het helaas nog niet mogelijk om direct via Ivido in te loggen.