Account instellingen
Wat heb ik nodig?
Kan ik Ivido in het buitenland gebruiken?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ivido is overal ter wereld te gebruiken. Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding en een device (computer, tablet, smartphone) waarmee je de Ivido PGO kunt openen.

Let wel op:
Iedereen kan een basis account aanmaken. Hiermee kun je echter geen gezondheidsgegevens ophalen uit de systemen van zorginstellingen zoals het ziekenhuis of de apotheek. Om toegang te krijgen tot deze computersystemen wordt de Basis Registratie Personen (BRP) geraadpleegd. Als je niet in een gemeente in Nederland woont zijn deze gegevens niet bekend. Deze gegevens zijn beschikbaar wanneer je bent ingeschreven bij een Nederlandse gemeente. Woon je in het buitenland maar ben je nog geregistreerd bij een Nederlandse gemeente, dan kun je wel gegevens ophalen.