Account instellingen
Wat heb ik nodig?
Wat heb ik nodig om Ivido te kunnen gebruiken?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

1. Advies voor internet browsers:

Ivido adviseert de browsers: Safari, Google Chrome en Mozilla Firefox.

Op Internet Explorer of andere browsers kan het soms niet goed werken of goed tonen.

2. Advies voor apparaat

De Persoonlijke Gezondheidsomgeving van Ivido is op veel apparaten (devices) te gebruiken. Denk hierbij aan de computer, laptop, tablet en smartphone. Zo heb je jouw gezondheidsgegevens altijd bij de hand.

2.1 Account maken

Om een account te maken bij Ivido hoef je geen smartphone te hebben. Je hebt wel een telefoon nodig waarop je SMS berichten kunt ontvangen.

2.2 Gegevens ophalen bij zorginstelling

Om gegevens op te halen heb je je DigiD gegevens nodig.

Soms is DigiD gegevens met SMS controle voldoende, maar in de meeste gevallen heb je de DigiD app nodig mét ID-check.
Welke manier er nodig is wordt bepaald door de dienstverlener van de zorginstelling. Ivido heeft daar geen invloed op.