Privacy
Zijn mijn gegevens veilig bij Ivido?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ivido hecht veel waarde aan jouw veiligheid en privacy.

Daarom hebben we twee-factor-authenticatie waarbij je moet inloggen met een wachtwoord en een extra controle met een SMS code.

Als PGO moet Ivido aan strikte regels voldoen om gegevens te mogen ophalen en opslaan.
Deze regels zijn opgesteld in opdracht van de overheid door stichting MedMij. MedMij controleert ook wie zich aan de regels houdt.
Ivido kan jouw gegevens niet inzien en zal ook nooit jouw gegevens delen met anderen tenzij jij daar zelf toestemming voor geeft.

Meer weten over hoe we dit regelen? Kijk dan op de pagina over het Ivido PGO.