Alle collectiesUpdates
Ivido is vernieuwd

Wij hebben Ivido vernieuwd, in dit artikel kan je lezen wat we hebben vernieuwd.

Tjinta avatar
Geschreven door Tjinta
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wij hebben onze Persoonlijke Gezondheidsomgeving vernieuwd!

Op basis van feedback van onze gebruikers hebben we onze PGO vernieuwd, hiermee willen we de gebruiksvriendelijkheid verbeteren.

Hieronder een kort overzicht wat er veranderd is en waar je nu je informatie kunt vinden.

We zijn erg benieuwd naar wat je ervan vindt. Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons!

Menu

We hebben de naam veranderd, dit was eerst Gezondheid en heet nu Dossier.

Startpagina

De startpagina is nu de plek waar vandaan je door Ivido navigeert. Je kan hier nu ook meer informatie vinden over PGO Ivido.

Je kunt hier:

• Gemakkelijk nieuwe soorten organisaties toevoegen.

• Naar je open taken gaan.

• Gemakkelijk toegang krijgen tot andere interne Apps.

Naarmate je gegevens ophaalt uit jouw organisaties, groeit de startpagina met je mee.

Zo kun je:

• Jouw organisaties beheren, updaten en verwijderen.

• Toestemming aan organisaties beheren.

Dossier

Na het ophalen van jouw gegevens uit jouw organisaties, kan je gebruik maken van jouw dossier.

Ook het tabblad jouw dossier hebben we bijgewerkt. Na het ophalen van jouw gegevens kun je hier gebruik van maken.

Nieuwe, duidelijkere groepen maken het gemakkelijk om precies die gegevens te vinden die je zoekt.

Het is nu mogelijk om direct de gegevens van jouw zorgorganisatie te vernieuwen, klik hiervoor op het oranje of blauwe icoontje naast de zorgorganisatie van welke je de gegevens wilt bijwerken.

Gegevens bekijken

Nadat je een van de categorieën van je gegevens hebt geopend, kun je:

• Gemakkelijk tussen categorieën navigeren via een nieuw menu aan de linkerkant.

• De gegevens filteren op de bron.

• Een gedetailleerde weergaven openen in een zijpaneel. Klik hiervoor op een item.