Alle collectiesAccount instellingenInstellingen aanpassen
Hoe kan ik mijn e-mailadres wijzigen en/of bevestigen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Zodra je bent aangemeld op je Ivido account, kun je je e-mailadres wijzigen op de profielpagina.

Je komt op je profielpagina door op je initialen of profielfoto te klikken, er verschijnt dan een menu waarin je op 'instellingen' kunt klikken.

Klik op het potloodje naast het emailadres

Voer het nieuwe e-mailadres in. We sturen je een e-mail naar dit nieuwe e-mailadres met een verificatiecode.

Deze code moet worden ingevoerd op de volgende pagina in Ivido.
ā€‹