Inner LifeChart
Hoe gebruik ik de Inner LifeChart snelkoppeling?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De Inner LifeChart applicatie kan ook gebruikt worden via een snelkoppeling op je telefoon. Zo kun je makkelijk elke dag je stemming bijhouden. In deze handleiding vind je informatie over hoe je de Inner LifeChart gebruikt.

Inloggen

Stap 1: Open de Inner LifeChart app op je startscherm.

Stap 2: Klik op ‘Open IRMA app’ om in te loggen.

Stap 3: Klik op ‘Ja’ om je identificatiecode door te geven.

Je bent nu ingelogd en kunt aan de slag met de Inner LifeChart.

De Inner LifeChart app gebruiken

Met de Inner LifeChart kun je per dag je stemming bijhouden. Wanneer je regelmatig jouw stemmingen invult, zie je in de grafiek hoe het met jouw stemmingen gaat. In deze handleiding lees je hoe je jouw stemmingen met Inner LifeChart kunt bijhouden.