Programma's
Hoe gebruik ik de Personal Battery Tool?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met de Personal Battery Tool krijg je grip op jouw energieniveau. Je houdt bij waar je energie van krijgt en wat juist energie kost. In deze handleiding staat uitgelegd hoe je de Personal Battery Tool kunt gebruiken.

Stap 1

Ga in je Ivido account naar Apps bovenaan de pagina.

Stap 2

Klik op het knopje Personal Battery.

In de Personal Battery Tool kun je:

• doelen stellen

• jouw energieniveau invullen

• het overzicht van jouw energieniveau bekijken

Doelen stellen

Stap 3

Open de Personal Battery Tool en klik op de knop 'grenzen instellen' rechts.

Op de telefoon vind je deze knop onderin de pagina.

Stap 4

Je ziet nu de instellingen van je doelen. Er zijn 3 categorieën: privé, werk en me-time.

• Stel per categorie in wat voor jou een goede en slechte dag is. Je doet dit door de groene en rode bolletjes te verschuiven naar het gewenste percentage. Je doel is het behalen van een goede dag.

• Klik onderaan op Opslaan.

Je energieniveau invullen

Stap 5

Open de Personal Battery Tool en klik op waar je je energieniveau wil toevoegen. Prive, werk of me-time

Stap 6

• Geef een score van 0-100% aan je energieniveau voor privé, werk of me-time.

• Geef aan wat voor jou vandaag energiebronnen en energievreters waren. Deze verschijnen in de lijst eronder.

Stap 7

Klik op Opslaan.

Ingevulde dagen zijn te zien op de homepagina.

Het overzicht van jouw energieniveau bekijken

Stap 8

Klik rechts op inzichten bekijken.

Stap 9

Je ziet nu de gekozen percentages terug in de grafiek. De kleuren geven aan of je een goede, matige of slechte dag had op basis van de ingestelde doelen.