Gezondheidsgegevens
Wie kan mijn gegevens zien en hoe pas ik dat aan?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Standaard staat ingesteld dat jouw account voor niemand zichtbaar is.

Als je je account wel zichtbaar maakt, zien zorgverleners alleen jouw naam en profielfoto als je die toegevoegd hebt.

Ze kunnen niet jouw gezondheidsgegevens inzien totdat je die ook deelt.

Heb je in Ivido een online samenwerking met je zorgverlener?

Dan kun je jouw gezondheidsgegevens delen.

Deel je gezondheidsgegevens en wil je dat niet meer delen? Dan kun je dat ook weer uitzetten.

Volg je een programma met een zorgverlener of voor een onderzoek? Blijf dan wel de gegevens delen die voor dat programma nodig zijn. Bijvoorbeeld bepaalde metingen of resultaten van vragenlijsten.

Stap 1:

• Log in op Ivido

• Ga in het menu naar ‘Apps’

• Klik op degene die door jouw zorgverlener gestart is

• Ga met de muis naar de linkerkant van het scherm, er verschijnt nu een menu

• Klik in het menu ‘Taken en activiteiten’

Stap 2:

Je ziet dan een blok ‘Gedeelde gegevens’.

Klik in dat blok op degene waar jij je gegevens niet meer mee wilt delen.

Stap 3:

Zet met de vinkjes aan of uit welke specifieke gegevens je wilt delen met deze specifieke persoon.

!Vergeet niet op 'Opslaan' te klikken!

• Medische gegevens' zijn de gegevens die je ophaalt bij bijvoorbeeld je huisarts, ziekenhuis of andere zorg-organisatie.

• 'Opgehaalde documenten' zijn documenten die je ophaalt bij bijvoorbeeld je huisarts, ziekenhuis of andere zorg-organisatie.

• 'Biometrische gegevens' zijn de metingen die je kunt doen in je dossier.

• 'Toegevoegde documenten' zijn documenten die je zelf hebt toegevoegd via Ivido of die een zorgverlener heeft toegevoegd als je online samenwerkt met de zorgverlener via Ivido.

Volg je een programma met een zorgverlener of voor een onderzoek? Blijf dan wel de gegevens delen die voor dat programma nodig zijn. Bijvoorbeeld bepaalde metingen of resultaten van vragenlijsten.