Hulp bij foutmeldingen
Fout melding: Vul een geldig e-mailadres in

Informatie over wat je kunt doen als je de foutmelding 'vul een geldig mail adres in' krijgt.

Tjinta avatar
Geschreven door Tjinta
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Krijg je de foutmelding ‘E-mail adres al in gebruik’? Kijk dan naar dit artikel.

Krijg je de foutmelding ‘Vul een geldig e-mailadres in’?

Dit kan verschillende oorzaken hebben.

1. Tikfout

Het kan zijn dat er per ongeluk een fout is gemaakt bij het invoeren van het e-mailadres.

Misschien staat de naam verkeerd, staat het apenstaartje (@) op de verkeerde plek, of ontbreekt de .com/.nl/etc.

2. Andere browser

We ondersteunen zoveel mogelijk browsers, maar adviseren momenteel het gebruik van:

• Google Chrome

• Firefox

• Safari

3. Cache

Mogelijk is de browser cache de oorzaak. In dit artikel lees je meer over wat cache is en hoe je dat kunt verwijderen zodat de pagina weet helemaal opnieuw laadt.