Updates
Updates maart 2022 - Ivido
Meer dan een week geleden bijgewerkt

We werken continu aan het verbeteren van onze diensten. Benieuwd wat er nieuw is? Dit zijn de updates van maart.

🚀 Nieuwe functionaliteiten

• Stuur jij berichten naar jouw zorgverleners? We hebben van onze gebruikers begrepen dat het niet handig is dat een bericht al verzonden wordt wanneer je op Enter drukt. Dit hebben we aangepast. Wanneer je een bericht stuurt, wordt dit vanaf nu alleen verzonden wanneer je op de knop verzenden klikt.

• Stuur jij berichten naar jouw zorgverleners? Dan zie je nu ook de datum en tijd wanneer de berichten zijn verzonden.

• Haal jij jouw gegevens weleens op? Wanneer je akkoord bent gegaan met het ophalen van de gegevens, kun je nu de voortgang van het ophalen zien.

🐛 Opgelost

• Doe jij mee aan het FINGER-NL onderzoek? Wanneer je op de knop 'Doorgaan' klikt na het lezen van de informatie over de Castor of Eetscore vragenlijsten, voltooi je meteen de taak in de PGO.

• Gebruik jij Ivido via de Firefox browser op je telefoon? Als je de IRMA app al op je telefoon hebt staan, opent de IRMA app nu weer wanneer je deze nodig hebt voor Ivido.

• Houd jij jouw ervaringen met jouw medicatie bij? We kwamen er achter dat deze niet altijd terug te vinden waren. Dat is nu opgelost. Je kunt jouw ervaring weer bijhouden en terugkijken.

• Werk jij in de PGO samen met jouw zorgverlener? Wanneer jouw zorgverlener een taak voor je klaarzet, staat hier nu weer de juiste datum bij.

Wat is jouw ervaring?

We horen graag wat de ervaring van onze gebruikers is. Laat het ons daarom vooral weten als je tevreden bent met onze nieuwe functionaliteiten. Heb je iets gevonden wat niet goed werkt? Dan horen we dat ook graag, zodat we dit mee kunnen nemen in onze ontwikkeling.