Het activeren van een DVZA koppeling voor een zorginstelling kan gedaan worden met een HINQ Beheerder account. Beheerders van dit account kunnen daarin de benodigde documenten ondertekenen en meerdere zorginstellingen toevoegen. Een beheerder kan jou uitnodigen om ook beheerder te worden. Hieronder lees je hoe je deze uitnodiging kunt accepteren en je Beheerder account kunt activeren.

Ben je niet uitgenodigd door een beheerder en wil je voor jouw praktijk de DVZA koppeling activeren? Volg dan deze handleiding om een Beheerder account voor jouw praktijk te registreren.

Inloggen als nieuwe beheerder

  1. Klik in de mail die je hebt ontvangen op ‘Inloggen’.

  2. Klik op ‘Doorgaan’. Klik daarna op ‘Registreren als nieuwe beheerder’.

  3. Installeer de IRMA-app op je telefoon. In deze handleiding zie je hoe je de IRMA-app kunt installeren. Volg de stappen in de IRMA-app. Klik daarna op ‘Ik heb de IRMA-app geïnstalleerd’.

  4. Voeg je naam-en adresgegevens toe aan de IRMA-app via DigiD. Zo weten we zeker dat de juiste persoon het account aanmaakt. Klik daarna op ‘Mijn naam- en adresgegevens staan in mijn IRMA-app’.

  5. Vul het e-mailadres in dat je voor je account wilt gebruiken. Stel een wachtwoord in voor je account en vul je telefoonnummer in. Klik daarna op ‘Volgende’.

  6. Je ontvangt een e-mail met een code. Vul deze code in.

  7. Ga akkoord met de Algemene voorwaarden en Privacyverklaring. Klik daarna op ‘Doorgaan’.

Je bent nu ingelogd als beheerder.

Heb je het antwoord gevonden?