We werken continu aan het verbeteren van onze diensten. Benieuwd wat er nieuw is? Dit zijn de updates van maart.

🚀 Nieuwe functionaliteiten

• Stuur jij berichten naar jouw cliënten of collega-zorgverleners? We hebben van onze gebruikers begrepen dat het niet handig is dat een bericht al verzonden wordt wanneer je op Enter drukt. Dit hebben we aangepast. Wanneer je een bericht stuurt, wordt dit vanaf nu alleen verzonden wanneer je op de knop verzenden klikt.

• Stuur jij berichten naar jouw cliënten of collega-zorgverleners? Dan zie je nu ook de datum en tijd wanneer de berichten zijn verzonden.

🐛 Opgelost

• Gebruik je Inner Lifechart met jouw cliënten? Het menu werkt nu weer volledig.

• Gebruik je de Beheeromgeving om de DVZA voor jouw huisartspraktijk te activeren? Het menu werkt nu weer volledig.

Wat is jouw ervaring?

We horen graag wat de ervaring van onze gebruikers is. Laat het ons daarom vooral weten als je tevreden bent met onze nieuwe functionaliteiten. Heb je iets gevonden wat niet goed werkt? Dan horen we dat ook graag, zodat we dit mee kunnen nemen in onze ontwikkeling.