Je kunt in de ZNO ook cliënten doorverwijzen naar een andere zorgverlener. Door deze verwijzing via HINQ te doen, breng je meteen de zorgverlener op de hoogte. Cliënten kunnen dan zelf toegang geven tot het dossier. Zo kun je zelf ook op de hoogte blijven van de voortgang van de behandeling.

In deze handleiding lees je hoe je de reden van de doorverwijzing of relevante informatie voor de behandeling toevoegt voor de zorgverlener.

Stap 1: Open het Client Dashboard

Ga in HINQ naar Cliëntbeheer.

Selecteer de cliënt die je doorverwijst.

Je ziet nu het Client Dashboard van de cliënt.

Stap 2: Open de registraties

Klik onder Applicaties op Registraties.

Stap 3: Open een nieuwe registratie.

In de registratie kun je informatie invullen. Bijvoorbeeld de reden voor de doorverwijzing of relevante informatie voor de behandeling.

Klik op Nieuwe registratie.

Stap 4: Selecteer het juiste registratieformulier

Klik op het pijltje achter Kies een registratie.

Selecteer het registratieformulier dat bij de behandeling past.

Vul een titel in voor de registratie. Dit is ook de titel die de zorgverlener te zien krijgt.

Klik daarna op Toevoegen.

Stap 5: Vul de relevante informatie in

Op het registratieformulier zijn nu verschillende onderwerpen zichtbaar. Vul de informatie in die belangrijk is voor de behandeling van de cliënt.

Klik daarna op Opslaan.

Heb je de informatie opgeslagen? Dan kunnen de zorgverleners in de behandelrelatie, inclusief jijzelf, deze informatie terugkijken.