Behandelrelaties die niet meer actief zijn, bijvoorbeeld omdat de behandeling is afgerond, kun je archiveren.

Zo kun je je lijst up-to-date houden met de cliënten waarmee je nog een actieve relatie hebt.

Wil je meer weten over wat het betekent voor behandelrelaties wanneer je ze archiveert? Lees dan hier meer informatie.

Hieronder lees je hoe je behandelrelaties kunt archiveren. Je kunt meerdere behandelrelaties tegelijk archiveren.

1. Open de cliëntbeheer pagina en klik op de knop ‘Archiveer’ rechtsboven in het scherm.

2. Selecteer de reden waarom je de behandelrelaties archiveert en klik op Volgende.

Let op, dit kun je achteraf niet meer wijzigen.

3. Selecteer de behandelrelaties die je wilt archiveren, en klik op Volgende.

4. Controleer je selectie en klik op Archiveer om te bevestigen.
De behandelrelaties worden dan gearchiveerd.

Let op, je kunt dit achteraf niet meer annuleren of wijzigen.

Een gearchiveerde behandelrelatie kan niet meer worden geactiveerd.

5. Klik op ‘Archief’ om de gearchiveerde behandelrelaties te zien.

Heb je het antwoord gevonden?