In de testomgeving van Ivido kun je gegevens van een testpatiënt ophalen. Om de gegevens op te kunnen halen moet je deze testpatiënt kunnen identificeren. Dit gebeurt tijdens het ophalen van de gegevens. Hieronder leggen we uit hoe je een testpatiënt kunt identificeren en de gegevens kunt ophalen.

Nadat je hebt ingelogd met je testaccount op acc.ivido.nl klik je op ‘Haal jouw gegevens op’.

Vervolgens zoek je op de naam van het ziekenhuis. Klik op het ziekenhuis en klik daarna op de paarse knop ‘Haal jouw gegevens op’.

Selecteer de gegevensdienst die je wilt ophalen. Klik vervolgens op ‘Inloggen’.

Om de testpatiënt te identificeren klik je op ‘Ik wil een betrouwbaarheidsniveau testen’.

Vervolgens voer je de DigiD inloggegevens in van de testpatiënt. Klik daarna op 'Inloggen'.

Geef toestemming om de gegevens op te halen door te klikken op 'Ja, ik geef toestemming'.

De gegevens zijn nu succesvol opgehaald! Klik op 'Doorgaan' om de gegevens te bekijken in je dossier.