In Inner LifeChart kunnen cliënten per stemming acties opnemen uit het signaleringsplan. Zo kan de cliënt na het melden van de stemming meteen de bijbehorende acties bekijken en uitvoeren. In dit artikel lees je hoe je samen met de cliënt acties kunt klaarzetten.

Let op: Voordat een cliënt Inner LifeChart kan gaan gebruiken moet je de cliënt eerst uitnodigen. Hier lees je hoe je cliënten uitnodigt voor Inner LifeChart.

Stap 1: Deel het signaleringsplan met de cliënt

Samen met de cliënt stel je een signaleringsplan op. Deel het signaleringsplan met de cliënt, bijvoorbeeld in het patiëntenportaal, zodat de cliënt zelf het plan kan bekijken.

Stap 2: Bespreek de acties voor Inner LifeChart

Nodig de cliënt uit voor een consult om de acties voor Inner LifeChart te bespreken. Zorg dat de cliënt de volgende dingen bij de hand heeft:

  • Een smartphone of computer met internetverbinding

  • Een Ivido account met toegang tot Inner LifeChart

  • Het signaleringsplan (online of op papier)

Tijdens het consult bepaal je samen met de cliënt welke acties uit het signaleringsplan passen bij de stemmingen in Inner Lifechart.

Stap 3: Deel de acties met de cliënt

De cliënt kan de acties nu invoeren in Inner LifeChart. Staan de acties al in het signaleringsplan? Dan kan de cliënt de acties uit het plan kopiëren.

Staan de acties niet in het signaleringsplan? Stuur de acties in een bericht naar het Ivido account van de cliënt. Hier lees je hoe je een bericht stuurt. Vraag de cliënt om het bericht te openen en de acties te kopiëren.

Let op: je kunt in het bericht geen bestanden versturen.

Stap 4: Laat de cliënt de acties invoeren in Inner LifeChart

Vraag de cliënt om in te loggen op app.ivido.nl/n/inner/. De cliënt kan aan de hand van deze handleiding zelf acties klaarzetten in Inner LifeChart.

Heb je het antwoord gevonden?