We werken continu aan het verbeteren van onze diensten. Benieuwd wat er nieuw is? Dit zijn de updates van december.

🚀 Nieuwe functionaliteiten

• Ben je zorgverlener bij GGZ Heuvelrug? Wanneer je jouw cliënten uitnodigt, krijgen zij nu een uitnodiging op maat.

• Doe je mee aan het Onco in Balans programma? Wanneer je jouw cliënten uitnodigt, kunnen zij nu zelf kiezen welke PGO zij gebruiken.

• Ben je onderzoeker in het FINGER-NL project? Vanaf nu moeten cliënten eerst het introprogramma hebben ingevuld, voordat je de rest van het programma klaarzet. Zo weet je zeker dat de cliënt het juiste programma te zien krijgt.

• Neem je deel aan de wondzorg pilot? Dan kun je de registraties van jouw cliënten nu ook in het eigen EPD overzetten.

Wat is jouw ervaring?

We horen graag wat de ervaring van onze gebruikers is. Laat het ons daarom vooral weten als je tevreden bent met onze nieuwe functionaliteiten. Heb je iets gevonden wat niet goed werkt? Dan horen we dat ook graag, zodat we dit mee kunnen nemen in onze ontwikkeling.