We werken continu aan het verbeteren van onze diensten. Benieuwd wat er nieuw is? Dit zijn de updates van november.

🚀 Nieuwe functionaliteiten

• Gebruik je het internationale Netherton programma? We hebben nu ook een Engelse versie gemaakt van de uitnodiging voor een behandelrelatie met dit programma.

• Wil je meerdere cliënten uitnodigen voor behandelrelaties? Wanneer je een cliënt hebt uitgenodigd vind je aan het eind van dit proces meteen een duidelijke knop om de volgende behandelrelatie te starten.

• Heb je de resultaten van een ICHOM vragenlijst besproken met de cliënt? Dan kun je dit nu aangeven in de ZNO, onder Resultaten. Zo weet de rest van het team ook dat de vragenlijst al besproken is.

🐛 Opgelost

• Gebruik jij met jouw cliënten het Connect2Grow programma? Vanaf nu kun je alle datapunten in het voortgangsoverzicht bekijken.

• Heb je een groot aantal behandelrelaties in de ZNO? Het overzicht in Cliëntbeheer en het Client Dashboard zijn vanaf nu sneller geladen. We blijven aan de slag om de laadtijd te verkorten.

Wat is jouw ervaring?

We horen graag wat de ervaring van onze gebruikers is. Laat het ons daarom vooral weten als je tevreden bent met onze nieuwe functionaliteiten. Heb je iets gevonden wat niet goed werkt? Dan horen we dat ook graag, zodat we dit mee kunnen nemen in onze ontwikkeling.