Nadat je stap 1 uit dit artikel hebt voltooid kun je beginnen met het maken van een testaccount. Hieronder leggen we uit hoe je dit kunt doen.

Stap 1: Download de IRMA app

Om in te loggen op Ivido heb je de IRMA app nodig.

• Installeer de IRMA app op je telefoon. Je vindt de IRMA app in de Playstore (Android) of Appstore (Apple) op je telefoon.

• Volg de stappen in de IRMA app.

• Bevestig je e-mailadres via de link die je in de e-mail krijgt van IRMA.

• Ga daarna weer terug naar de IRMA app.

Stap 2: Zet de IRMA app in developer modus

Het is erg belangrijk dat de IRMA app in developer modus staat voordat je een testaccount aanmaakt.

Klik in de IRMA app op het menu linksboven.

Klik op Over IRMA.

Scroll naar beneden totdat je onderaan de versie van de app ziet. Tik met je vinger 8 keer op de versie totdat de melding ‘Developer Modus ingeschakeld’ verschijnt.

Stap 3: Begin de registratie bij Ivido

Stap 4: Houd je smartphone bij de hand

• Zorg dat je een smartphone met internetverbinding bij de hand hebt

• Klik dan op: Ik heb mijn smartphone bij de hand

Stap 5: Vul je gegevens in

• Vul je voornaam en achternaam in

• Vul je e-mailadres in

• Klik op Volgende

Let op: je hoeft hier niet de gegevens van een testpatiënt in te vullen. Je mag hier je eigen gegevens invullen.

Stap 6: Ga verder met de IRMA app

• Heb je de IRMA app al geïnstalleerd en in developer modus gezet? Klik dan op: Ik heb de IRMA app geïnstalleerd

Je ziet nu een QR-code in beeld.

Stap 7: Haal een toegangsbewijs op

Je gaat nu je toegangsbewijs voor Ivido in de IRMA app zetten.

• Scan de QR-code met de IRMA app. Klik rechtsonder in de IRMA app op de knop QR scan.

• Klik op Ja in de IRMA app om het login kaartje toe te voegen.

Stap 8: Voltooi je registratie

• Ga akkoord met de voorwaarden

• Klik op Doorgaan

Stap 9: Je testaccount is aangemaakt

Je hebt succesvol een Ivido testaccount aangemaakt! Je account is nu klaar om te gaan testen.

Let op: je hoeft je account niet te voltooien door je identiteit met DigiD te bevestigen. Deze stap mag je overslaan.

Om voortaan in te loggen ga je naar acc.ivido.nl en scan je de QR-code met de IRMA app. De IRMA app vraagt dan of je de volgende gegevens aan irma.acc.ivido.nl wil doorgeven. Klik op Ja om de gegevens door te geven en in te loggen.