In de PGO van Ivido kun je testen hoe je gegevens van het ziekenhuis kunt ophalen. Je kunt dit doen met een testaccount in de testomgeving van Ivido.

Hieronder leggen we uit wat je moet voorbereiden voor de testomgeving en hoe je met een testaccount gegevens kunt ophalen.

Stap 1: Geef de test-MedMij ID van het ziekenhuis door.

Om in onze testomgeving te kunnen testen geef je eerst de test-MedMij ID (ofwel de test-zorgaanbiedersnaam) van het ziekenhuis door aan info@ivido.nl. De test-MedMij ID wordt aan het ziekenhuis geleverd door Chipsoft en komt meestal in de vorm van test.[NAAM ZIEKENHUIS].ziekenhuis@medmij.

Let op: het is niet nodig om de gegevens van een testpatiënt door te geven. Identificatie van een testpatiënt vindt pas plaats tijdens het ophalen van de gegevens in de PGO. Lees hier hoe dit in zijn werk gaat.

Stap 2: Maak een testaccount aan via Ivido

Je kunt nu je testaccount gaan aanmaken via Ivido. Volg daarvoor de stappen uit deze handleiding. Zorg dat je dit op een computer of laptop doet en een smartphone bij de hand houdt.

Stap 3: Haal gegevens op in Ivido

Na het aanmaken van je testaccount kun je de gegevens van het ziekenhuis gaan ophalen in de PGO. Ga naar acc.ivido.nl om in te loggen op je testaccount. Volg de stappen uit deze handleiding om de gegevens van een testpatiënt op te halen.