Als zorgverlener kun je via je Zorgnetwerk Omgeving (ZNO) bij HINQ cliënten uitnodigen om hun stemming bij te houden in de Inner LifeChart. Cliënten houden met de Inner LifeChart elke dag hun stemming bij. Ze doen dit in de de Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO) van Ivido. Heeft jouw cliënt de behandelrelatie geaccepteerd? Dan kun je als zorgverlener de resultaten van je cliënt met Inner LifeChart bijhouden en samenwerken aan de behandeling.

In deze handleiding lees je hoe je jouw cliënten kunt uitnodigen om Inner LifeChart te gebruiken en hoe je de resultaten kunt bekijken.

1. Registreren als zorgverlener bij HINQ

Maak een ZNO account aan bij HINQ. Hier lees je hoe je je als zorgverlener kunt registreren. Log in op je ZNO account. In je account beheer je de behandelrelaties met jouw cliënten.

2. Cliënt uitnodigen voor een behandelrelatie

Om samen met je cliënt aan de behandeling te werken nodig je de cliënt uit voor een behandelrelatie.

Klik in de linkerkolom op ‘Cliëntbeheer’ om een overzicht van jouw cliënten te zien.

Nodig een cliënt uit door een nieuwe behandelrelatie te starten. In deze handleiding lees je hoe je dit doet. Het is op dit moment niet mogelijk om de Inner LifeChart aan een bestaande behandelrelatie toe te voegen.

Bij stap 4 staat Inner LifeChart al ingevuld als behandeldoel. Is dat niet het geval? Vul het dan in in het tekstvak. Klik daarna op ‘Volgende’.

Bij stap 7 selecteer je Inner LifeChart uit het dropdownmenu. Voer het BSN van de cliënt in en of de cliënt bipolair of unipolair is. Klik daarna op ‘Volgende’.

Hebben de cliënten nog geen Ivido PGO? Dan ontvangen zij per e-mail een uitnodiging om een PGO aan te maken. Wanneer zij een PGO hebben gemaakt, kunnen zij de behandelrelatie accepteren. Cliënten met een Ivido PGO krijgen geen uitnodiging per e-mail, maar krijgen een melding in de PGO.

3. Resultaten bekijken van cliënten

De nieuwe cliënt komt in jouw overzicht van behandelrelaties te staan. Onder de naam van de cliënt zie je de status van de uitnodiging:

  • In afwachting - de cliënt heeft de behandelrelatie nog niet geaccepteerd. Let op: cliënten kunnen de Inner LifeChart pas gebruiken wanneer zij de behandelrelatie hebben geaccepteerd.

  • Zonder PGO account - de cliënt heeft nog geen PGO gemaakt

  • PGO dossier aangevraagd - de cliënt heeft nog geen akkoord gegeven om gegevens te delen

Staan deze meldingen er niet? Dan kan de cliënt de Inner LifeChart gebruiken.

Als zorgverlener kun je via je ZNO account de resultaten van jouw cliënten in de Inner Lifechart bijhouden. In deze handleiding lees je hoe je jouw cliënten kunt monitoren.

Heb je het antwoord gevonden?