Als zorgverlener zie je labels onder de namen van je cliënten staan op de cliëntbeheer pagina.

Hieronder wordt uitgelegd wat elk label betekent.

In afwachting

De cliënt heeft de uitnodiging voor de behandelrelatie met jou nog niet geaccepteerd. De uitnodiging moet eerst geaccepteerd worden voordat de cliënt activiteiten kan doen, zoals het invullen van vragenlijsten. Ook kan je pas activiteiten klaarzetten wanneer de behandelrelatie actief is.

Als de cliënt nog in afwachting staat, kun je de uitnodiging nog annuleren.


Zonder PGO account

Je hebt de cliënt uitgenodigd om een account aan te maken in Ivido. Zie je dit label? Dan betekent dit dat de cliënt nog geen PGO account heeft aangemaakt in Ivido.

Je kunt de cliënt een herinnering sturen via het behandeldashboard.


PGO Dossier aangevraagd

Als je een cliënt uitnodigt voor een behandelrelatie kun je aangeven of je toegang wilt tot het PGO dossier van de cliënt. Dit doe je in de laatste stap van het uitnodigen.

Elke cliënt heeft in zijn/haar eigen PGO account bij Ivido een eigen gezondheidsdossier. Hierin kan onder andere medicatie geregistreerd worden, zelfmetingen ingevoerd worden en documenten geüpload worden.

Door toegang te vragen, kan de cliënt deze gegevens met je delen.


PGO Dossier gedeeld

De cliënt heeft het PGO dossier met je gedeeld. Je kan via het behandeldashboard naar het dossier navigeren waar je medicatie, zelfmetingen en bestanden kunt zien als de cliënt deze heeft toegevoegd.

Dit label heeft verder niets te maken met of de cliënt activiteiten heeft afgerond, bijvoorbeeld wanneer hij/zij een vragenlijst heeft ingevuld.

Heb je het antwoord gevonden?