Op de testomgeving van Ivido en HINQ is een oefenprogramma gemaakt voor de oefentherapeuten van het Netwerk Chronische Pijn.

Hiermee kun je oefenen hoe je de activiteiten van het programma 'Mijn Pijn Programma Online' instelt of hoe je de activiteiten bekijkt.

• Dit oefenprogramma zorgt ervoor dat je niet meer met jezelf of een collega hoeft te oefenen, zodat de eigen accounts schoon blijven.

• Doordat er nu een betaling voor cliĆ«nten op het programma zit, zullen gestarte oefenprogramma's op de echte omgeving ook betaald moeten worden. Met dit oefenprogramma is dat niet nodig.

• Het oefenprogramma zal up-to-date worden gehouden. Zo heb je altijd de meest recente versie van het programma.

Let op:

• De testomgeving is niet onze echte omgeving, dus er staan geen echte gegevens van zorgverleners of cliĆ«nten in.

• De testomgeving kan soms iets afwijken van de echte omgeving.

• Het oefenprogramma kan door alle oefentherapeuten (tegelijk) gebruikt worden.

Het oefenprogramma gebruiken?

Je kunt de inloggegevens vragen door op dit bericht te reageren. Je krijgt dan de inloggegevens van een van onze helpdeskmedewerkers.