Hier zullen we informatie plaatsen als er wijzigingen en updates hebben plaatsgevonden aan het programma ‘Mijn Pijn Programma Online’. Zie je iets nieuws in het programma? Kijk dan hier of dat komt omdat er een update in het programma is geweest.

Deze wijzigingen hebben alleen betrekking tot het Pijn Programma, en niet de functionaliteiten eromheen.

9 april 2021

Mijn Pijn Programma Online nu betaald programma voor cliënten

Programma's die gestart worden vanaf 9 april hebben een betalingssysteem in het programma zitten voor cliënten. Zij kunnen geen modules of vragenlijsten invullen totdat zij een éénmalige betaling hebben gedaan.

Wil je zelf oefenen met het programma, dan hebben we een oefenprogramma waarop je het kunt uitproberen zonder te betalen. Lees hier meer over het oefenprogramma.

Hoe werkt het nu voor cliënten?

Wanneer cliënten de behandelrelatie accepteren zullen zij de volgende taken in het programma hebben:

• Introductie Mijn Pijn Programma Online

• Handleiding voor patiënten

• Krijg toegang tot het gehele programma.

Deze laatste taak moeten zij voltooien voordat zij de andere modules en vragenlijsten van het programma kunnen doen.

Zorgverleners kunnen deze wel klaarzetten. De taken zullen dan bij de cliënt in het tabblad 'Aankomend' te zien zijn, met daarin de mededeling dat deze pas beschikbaar is wanneer de taak 'Krijg toegang tot het gehele programma' voltooid is.

15 maart 2021

Module Ankeren beschikbaar

De module Ankeren is nu beschikbaar voor programma's die zijn gestart vanaf 15 maart 2021. Er wordt nog aan gewerkt om deze ook beschikbaar te maken voor programma's die voor deze datum gestart zijn.

15 maart 2021

Video's metaforen toegevoegd

In de module Acceptatie zijn video's toegevoegd voor de volgende metaforen:

• Touwtrekken

• De zwerver (bereidheid)

• De bus

In de module Aanpassing in belasting - Lepeltheorie is de tekst met de uitleg vervangen door een video.

Deze video's beschikbaar voor programma's die zijn gestart vanaf 15 maart 2021. Er wordt nog aan gewerkt om deze ook beschikbaar te maken voor programma's die voor deze datum gestart zijn.

24 februari 2021

Naamswijziging van het programma

Het programma heet nu Mijn pijn programma online
Wanneer je een nieuwe behandelrelatie gaat starten, zoek dan op ‘Mijn pijn programma online’ en selecteer dan het programma.

24 februari 2021

Blokken en modules opgesplitst per thema

Bij ‘Instellingen cliëntactiviteit’ zijn de blokken aan de linkerkant opgesplitst per Thema. Deze wijziging is alleen voor nieuwe behandelrelaties die zijn gestart vanaf 24 februari 2021.

24 februari 2021

Voiceover bij video's

Alle video’s hebben nu een voice over, en de beelden zijn rustiger gemaakt.

24 februari 2021

Beweegoefeningen toegevoegd

In Thema 4 zijn nu beweegoefeningen toegevoegd. Per oefening is een videouitleg, en kan een document met de uitleg gedownload worden. Deze beweegoefeningen zijn alleen zichtbaar voor nieuwe behandelrelaties die zijn gestart vanaf 24 februari 2021.