Heb je een cliënt via e-mail uitgenodigd voor een behandelrelatie? En heeft de cliënt de uitnodiging nog niet geaccepteerd? Dan kun je de uitnodiging opnieuw sturen.

LET OP! Op dit moment kun je de e-mail met uitnodiging alleen opnieuw versturen aan cliënten waarbij zowel 'In afwachting' als 'Zonder PGO account' staat.

Stap 1

Ga naar: Cliëntbeheer

Stap 2

Klik op: In afwachting

Hiermee worden alle behandelrelaties die wel geaccepteerd zijn verborgen.

Stap 3

Klik op de cliënt die je opnieuw een e-mail wilt sturen

Stap 4

Klik op het pijltje naast de naam van de cliënt.
Het menu met meer details over de cliënt klapt dan open.

Stap 5

Klik op het envelopje achter het e-mailadres.

Let op: Staat het envelopje er niet meer? Dan heeft de cliënt al een account aangemaakt. Je kunt dan helaas niet via deze weg de uitnodiging opnieuw sturen. Wanneer de cliënt inlogt, staat op zijn/haar startpagina een taak klaar om de behandelrelatie te accepteren.

Stap 6

Klik op Verstuur uitnodiging