In het Behandel Dashboard vind je alle informatie over de behandelrelatie met je cliënt. In dit artikel vind je een overzicht van de verschillende functionaliteiten in het Behandel Dashboard.

Behandeling van de cliënt

Klik op het pijltje achter de naam van de cliënt.

Je ziet nu:

• Het behandeldoel is ingevuld bij het uitnodigen van de cliënt voor de behandelrelatie. Wil je het behandeldoel veranderen? Klik dan op de afbeelding van het potlood.
    Let op: alle deelnemers in de behandelrelatie kunnen het behandeldoel zien, ook de cliënt zelf.

• Onder het behandeldoel vind je de persoonsgegevens van de cliënt. Zoals de naam en geboortedatum, maar bijvoorbeeld ook de naam van een eventuele mantelzorger.

• Wil je de cliënt een bericht sturen? Klik dan op Chat met cliënt.

Taken en meldingen

Onder Taken en meldingen vind je een overzicht van de meldingen van de cliënt.

• Klik op de melding om de taak te bekijken.

• Heb je de taak bekeken? Dan kun je op het kruisje klikken om hem uit de lijst met meldingen te verwijderen. Zo blijft het overzicht actueel.
    Zijn er meerdere zorgverleners betrokken bij de behandelrelatie? Dan verdwijnt de melding ook bij hen uit de lijst. Spreek goed af met je mede-zorgverleners hoe jullie hiermee omgaan.

• Wil je een taak op maat klaarzetten voor de cliënt? Klik dan op Taak +.

Zorg Beheer

• Klik op Deelnemers om een overzicht te zien van alle deelnemers in de behandelrelatie. Dit kunnen andere zorgverleners zijn die betrokken zijn bij de behandeling, maar bijvoorbeeld ook mantelzorgers.

• Klik op Gezondheidsdossier om een overzicht te zien van de medische gegevens van de cliënt. Je hebt hier alleen toegang tot als de cliënt daar toestemming voor heeft gegeven.

• Klik op Resultaten cliëntactiviteit om een overzicht te zien van de ingevulde vragenlijsten en modules van de cliënt.

Zijn deze knoppen grijs? Dan zou het kunnen dat de cliënt de behandelrelatie nog niet heeft geaccepteerd. Dit kun je zien bij Cliëntbeheer.

Applicaties

• Klik op Registraties om registraties toe te voegen. Je kunt dit bijvoorbeeld gebruiken als je geen EPD hebt, voor multidisciplinaire verslaglegging.

• Klik op Behandelplan om een behandelplan samen te stellen met alle zorgverleners die betrokken zijn bij de behandeling.

• Klik op Monitoren om in te stellen welke waardes je cliënt gaat monitoren. Zo kan de cliënt thuis betrouwbaar vitale waardes meten.

• Klik op Videobellen om binnen de HINQ omgeving te beeldbellen met de cliënt. HINQ gebruikt hiervoor WeSeeDo.

Is een knop grijs? Dan heb je een aanvullend abonnement nodig. Je kunt dit zelf regelen. Ga hiervoor naar Instellingen, en klik op Zorgpakket voor meer informatie.