Heb je jouw gegevens van Patiënt1 opgeslagen op je computer? Dan kun je ze in jouw Ivido account zetten. In dit artikel lees je hoe je dat doet.

Heb je nog geen Ivido account gemaakt? Klik hier voor de handleiding.

Ga naar je gezondheidsdossier

Ga in je Ivido account naar het menu in de zijbalk.

Klik in het menu op Gezondheidsdossier.

Ga naar jouw documenten

Je ziet nu een scherm met informatie over jouw gezondheidsdossier.

Ga naar beneden. Klik onder Documenten op Bekijk alle documenten.

Een document toevoegen

Je kunt een document toevoegen aan jouw dossier. Rechts zie je een vakje 'Toevoegen'.

Typ in de bovenste tekstbalk de titel voor het document. Kies een titel die jij makkelijk onthoudt. Zo kun je het document zoeken als je het later wilt bekijken.

Klik op Choose file om te kiezen welk bestand je wilt toevoegen.

Je ziet nu een scherm met de bestanden op jouw apparaat.

Klik op het bestand dat je wilt toevoegen.

Klik op Open.

Klik op Toevoegen.

Je hebt het bestand toegevoegd.