Je kunt de IRMA app helaas niet overzetten naar een nieuwe telefoon. Je kunt de IRMA-pp wel instellen op je nieuwe telefoon. Zo kun je gewoon weer inloggen op Ivido.

Ben je een zorgverlener met AGB-code en wil je de IRMA-app herstellen op je nieuwe telefoon? Kijk dan hier.

Stap 1

Installeer de IRMA-app op je nieuwe telefoon. Je moet hiervoor een nieuw IRMA account aanmaken.

Stap 2

Ga daarna naar ivido.nl en klik op Log in.

Stap 3

Scan de QR-code met de IRMA app.

Stap 4

IRMA geeft aan dat je Ivido identificatie code mist. Klik op toevoegen in de IRMA app.

Stap 5

Vul het e-mailadres in waarop jouw account staat en klik op Opvragen.

Stap 6

Sluit de pagina met het kruisje.

Stap 7

Je ontvangt een e-mail van Ivido.

Open de e-mail en klik op de Herstel Toegangsbewijs.

Stap 8

Scan de QR-code met je IRMA app.

Stap 9

IRMA vraagt of je je Ivido kaartje wilt toevoegen. Klik op Ja.

Stap 10

Je kaartje staat nu in IRMA. Klik op Log in om weer bij Ivido in te loggen.