Registeren bij HINQ bestaat uit 4 onderdelen.

1. Accountgegevens invoeren en IRMA app installeren (stap 1 - 5)

2. Persoonsgegevens toevoegen (stap 6 - 11)

3. AGB-code toevoegen (stap 12 - 18)

4. Afronden (stap 19 - 20)

Stap 1

• Ga naar hinq.nl

• Klik op: Maak een account aan

• Krijg je onderstaand scherm te zien? Klik dan op Registreer.

Stap 2

• Zorg dat je het volgende bij de hand hebt:
    - Een smartphone met internet verbinding
    - Je DigiD inloggegevens
    - Je persoonlijke AGB-code

• Wanneer je deze hebt, klik dan op: Ik heb alles bij de hand.

Stap 3

• Vul je voornaam en achternaam in

• Vul je e-mailadres in

• Klik op: Volgende

Stap 4

• Installeer de IRMA app op je telefoon

• Volg de stappen in de IRMA app. In de afbeelding hieronder worden de stappen om IRMA te installeren ook nog uitgelegd.

• Klik daarna op: Ik heb de IRMA app ge├»nstalleerd

Stap 5

Je moet je persoonsgegevens aan HINQ laten zien, zodat we je kunnen identificeren en zeker weten dat jij het bent.

• Klik op: Naam- en adresgegevens ophalen via DigiD

Stap 6

• Log in met je DigiD gegevens

Let op: gedurende het registratieproces maakt IRMA gebruik van de diensten van de gemeente Nijmegen om jouw persoonlijke gegevens uit de Basis Registratie Personen op te halen. De naam van de gemeente Nijmegen zie je dus af en toe voorbij komen, ook als je niet in Nijmegen woont.

Stap 7

• Er opent een QR-code op je computer

• Scan die QR-code met je IRMA app

Stap 8

• IRMA vraagt of je je Woonadres en Persoonsgegevens in IRMA wilt zetten

• Klik op Ja in de IRMA app

• Je ziet dat je nu twee kaartjes in je IRMA app hebt staan: Woonadres en Persoonsgegevens

• Ga naar de volgende stap

Stap 9

• Ga terug naar je computerscherm

• Sluit het tabblad in de browser waar DigiD op open staat

Stap 10

• Klik op: Ik heb mijn naam- en adresgegevens in de IRMA app staan

Stap 11

Je gaat nu je persoonsgegevens aan HINQ laten zien.

• Scan de QR-code met de IRMA app

• Klik op Ja in de IRMA app

Je hebt succesvol je persoonsgegevens aan HINQ laten zien.

Nu volgt uitleg hoe je je AGB-code in IRMA kan zetten en aan HINQ laat zien.

Stap 12

• Klik op: AGB-code ophalen met de IRMA-app

Stap 13

Je moet je persoonsgegevens aan Vektis/Nuts laten zien om je AGB-code in IRMA te zetten.

• Scan QR-code met de IRMA app

• Klik op Ja in de IRMA app

Stap 14

• Voer je persoonlijke AGB-code in
    Heb je een code met 7 cijfers? Zet er dan een 0 voor zodat het 8 cijfers worden.

• Klik op: Verder

Stap 15

• Scan de QR-code met je IRMA app

• Klik op Ja in je IRMA app om je AGB-code erin te zetten

• Je ziet nu dat je een kaartje hebt met je AGB-code

• Ga naar de volgende stap

Stap 16

• Ga terug naar je computer

• Klik op Ivido

• Sluit het tabblad om verder te gaan met registreren.

Stap 17

• Klik op: Ik heb mijn AGB-code in de IRMA app staan

Stap 18

• Scan de QR-code met je IRMA app

• Klik op Ja in je IRMA app om je AGB-code aan HINQ te laten zien.

Stap 19

• Ga akkoord met de voorwaarden

• Klik op Doorgaan

Stap 20

• Je hebt je account nu succesvol geregistreerd!

• Je ontvangt een e-mail waarin gevraagd wordt om je e-mailadres te bevestigen. Dit is belangrijk om je account te kunnen herstellen als je je IRMA app opnieuw hebt moeten downloaden. Bijvoorbeeld als je een nieuwe telefoon hebt.

• Je kunt nu een zorgpakket kiezen met de functionaliteiten je in HINQ wilt gebruiken.

Als je bent aangesloten bij een van de onderstaande projecten, hoef je niet te betalen voor je zorgpakket. Vul dan niet je betaalgegevens in. Volg de instructies op die je vanuit je projectleiders hebt gekregen om het zorgpakket aan te vragen.

Dit geldt voor de volgende projecten:

• Mijnkind.online

• Netwerk Chronische Pijn

• PPEP4ALL

• COPD