De accounts voor zorgverleners en cliënten zijn vanaf nu gescheiden.
Cliënten blijven Ivido gebruiken, zorgverleners gebruiken vanaf nu HINQ.

Voor huidige gebruikers
Inloggen als zorgverlener doe je vanaf nu op app.hinq.nl
Je krijgt dan gewoon toegang tot je zorgverlener account zoals je dat gewend bent.

Ben je zorgverlener maar heb je geen AGB-code? Dan kun je gewoon blijven inloggen op ivido.nl

Inloggen als cliënt blijf je doen via ivido.nl

Voor nieuwe gebruikers
Een account aanmaken als zorgverlener doe je vanaf nu met je AGB-code. Je doet dit op app.hinq.nl

Ben je zorgverlener maar heb je geen AGB-code? Neem dan contact op met onze helpdesk.

Een account aanmaken als cliënt blijft hetzelfde. Je doet dit op ivido.nl