De IRMA app wordt steeds vaker gebruikt om jezelf bekend te maken bij websites van bijvoorbeeld overheidsinstellingen. Je kunt er dan ook meerdere typen kaartjes aan toevoegen.

Met de IRMA app laat je aan Ivido zien wie je bent, zodat het juiste account geopend wordt. Daarmee voorkomen we dat iemand zich kan voordoen als iemand anders. Minimaal zijn de kaartjes "Ivido Login", Woonadres en Persoonsgegevens nodig. Voor die laatste twee staat een taak "voltooi je account" klaar op jouw startpagina nadat de PGO is aangemaakt.

Voor het aanmaken van een account in Ivido zijn de bankgegevens dus niet nodig.