Voor professionals die willen deelnemen aan de training maar geen persoonlijk AGB account hebben is de mogelijkheid gecreëerd om tijdelijk toegang te krijgen tot het programma. Volg daarvoor onderstaande stappen.

1. Maak met je privé emailadres een PGO account aan op ivido.nl (klik op Start mijn PGO en registreer als BURGER)

2. Zorg dat je alle taken op de Startpagina van je PGO uitvoert (met name “Voltooi je account). Hiermee worden je naam en adres gegevens uit de Basisregistratie Personen (BRP) gekoppeld aan je PGO account. Alleen met een geverifieerd account kun je een behandelrelatie aangaan met een zorgverlener.

3. Controleer of je minimaal de volgende kaartjes in je IRMA app hebt verzameld: Ivido Login; Woonadres en Persoonsgegevens

4. Als dat gelukt is (en niet eerder) stuur je een mail naar info@ivido.nl waarin je verzoekt om je PGO account te koppelen aan een nieuw ZNO account. Zet in die mail duidelijk het privé email adres van je PGO account en je zakelijke email adres.

5. Wij koppelen handmatig deze accounts en geven je tijdelijk toegang tot het PPEP4ALL programma

6. Vergeet niet om ook een AGB account aan te maken bij Vektis als je na de training gebruik wil blijven maken van het PPEP4ALL programma.