Nadat je jouw BRP en AGB attributen hebt geladen verwijzen de websites van die partijen niet automatisch terug naar Ivido. Je bent dan wel klaar met het laden van dat attribuut maar misschien raak je daardoor de weg kwijt in het registratieproces.

Het heeft in ieder geval geen zin om op de aanmeldknop voor Helder te klikken.
Wat je wel kunt doen is je IRMA app openen en controleren of de attributen zijn geladen (Adres, Persoonsgegevens, AGB). Als dit gelukt is sluit dan de webpagina en ga terug naar het tabblad van Ivido of open een nieuwe sessie in jouw ZNO.