Voor contacten is je naam en de beschrijving die je zelf hebt toegevoegd beschikbaar. Voor professionals is ook het beroep zichtbaar.

Voor gebruikers die niet in jouw contactenlijst staan' is alleen je naam te zien (mits je uiteraard vindbaar bent).

Heb je het antwoord gevonden?