Het Ivido attribuut in de IRMA app geeft toegang tot de basisfuncties van Ivido. De registratieprocedure voor nieuwe Ivido gebruikers is daarmee veel eenvoudiger geworden.

Als je gezondheidsgegevens gaat opvragen van bijvoorbeeld het ziekenhuis, of een arts toegang wilt geven tot jouw dossier, vragen we je om jouw BRP attribuut te laden in je IRMA app. Deze "upgrade" van je account kost je niets. Je hebt hiervoor wel DigiD met sms nodig, of de DigiD app.

Voor Ivido gebruikers is het activeren van het Ivido attribuut een eenmalige handeling die nodig is om Ivido te gebruiken.